Saturday, January 29, 2011

Puisi Tanah Sunda | Hikmat Sadkar


Tanah Sunda
Hikmat Sadkar

Kawih tingtrim nu kamari
suling jeung jentreng kacapi
haleuang paku sarakan galindeng bujang jeung lanjang
kiwari geus ilang musna
geus tilem ku mangsa

Guruminda Sangkuriang geus jauh ti kacapangan
pohaci jeung widadari lir impian nu geus bari

aheng keneh dongeng sabrang
datang ti pentas lautan

deudeuh tanah gumelar
ti taun ka taun kalantar

Garut 1978
Tina Mangle No. 694, Taun XXII 2 Agustus 1979

Anda sedang membaca kumpulan/contoh/artikel/puisi/sajak/pantun/syair/tentang/tema/bertema/judul/berjudul Puisi Tanah Sunda | Hikmat Sadkar dan anda bisa menemukan kumpulan/contoh/artikel/puisi/sajak/pantun/syair/tentang/tema/bertema/judul/berjudul Puisi Tanah Sunda | Hikmat Sadkar ini dengan url http://kumpulankaryapuisi.blogspot.com/2011/01/puisi-tanah-sunda-hikmat-sadkar.html,anda juga bisa meng-click kumpulan/contoh/artikel/puisi/sajak/pantun/syair/tentang/tema/bertema/judul/berjudul Puisi Tanah Sunda | Hikmat Sadkar Tetapi dilarang merubah isi maupun mengganti nama penyair/pengarang nya karena bertentangan dengan HAKI, semoga anda ter-inspirasi dengan karya Puisi Tanah Sunda | Hikmat Sadkar salam Karya Puisi

0 comments:

Post a Comment

Loading
 

kumpulan karya Puisi | Copyright 2010 - 2016 Kumpulan Karya Puisi |